dimarts, 26 de juny de 2018

MIQUEL MAIMÓ, GUARDONAT DE BELL NOU


No és la primera vegada que aquest curs l’alumne de l’IES Felanitx Miquel Maimó rep un premi en reconeixement a les seves altes qualitats. Després de ser guardonat en convocatòries com l’Olimpíada de geografia i l’Olimpíada de llengua i literatura catalanes, ara ha resultat guanyador de la 12a Convocatòria dels Premis d’Investigació per a alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior convocats pel Consell Social de la Universitat de les Illes Balears. Aquests premis pretenen, entre altres objectius, fomentar entre els joves l’esperit de recerca i la creativitat en els diferents àmbits del coneixement humà.
En Miquel hi ha participat en la categoria corresponent a treballs individuals relacionats amb les arts, les humanitats, les ciències socials o les ciències jurídiques amb un estudi titulat Felanitx durant la Primera República (1873).
El professor que ha assessorat l’alumne en la realització del treball ha estat Rafel Puigserver, del Departament de ciències socials, el qual havia ressaltat des del primer moment la gran qualitat del treball.
El premi, que es lliurarà dia 2 de juliol, és doble. Per una part, en Miquel rebrà la matrícula gratuïta del primer curs complet de qualsevol titulació oficial de la Universitat de les Illes Balears per al curs 2018-19 i l’estada gratuïta durant el primer mes a la seva Residència d’Estudiants. Per altra banda, el professor rebrà un val de 300 euros per a l’adquisició de llibres, música, material informàtic o educatiu.
Atesos els resultats assolits aquest curs per en Miquel tant en el pla acadèmic com en els premis esmentats, consideram que no queda cap dubte de les seves grans capacitats, per la qual cosa li auguram un futur ple de ventures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada