divendres, 15 de juny de 2018

Benvinguda als futurs alumnes

Divendres dia 8 de juny els alumnes de 6è de primària de tot el municipi han visitat l'Institut de Felanitx, per conèixer el que serà el seu centre a partir de setembre. Ja és el segon any que aquesta visita l'organitzen els alumnes de 1r d'ESO, dins l'assignatura de Projectes. Al llarg de dos mesos han estat dissenyant i organitzant totes les activitats que s'havien de fer en aquest dia, i hem de dir que ho han fet beníssim, la visita ha estat un èxit.

A les 10 han començat a arribar els alumnes de 6è, i s'havien d'ajuntar amb els de 1r identificant-se amb una polsera de diferents colors.


Al laboratori han realitzat un experiment senzill, que els ha servit per veure de prop les instal·lacions i el material que ben aviat començaran a utilitzar.També han pogut visitar una aula de 1r d'ESO, per veure quin aspecte té, i allà cada grup ha projectat un vídeo que havia preparat amb preguntes freqüents sobre l'arribada a l'institut (i les corresponents respostes).A la biblioteca han pogut veure com funciona, i han fet un joc per recordar que allà sempre hi hem de fer silenci.
A les instal·lacions d'FP Agrària han fet una activitat de reconeixement de plantes.


Els alumnes de 4t havien preparat una exposició sobre l'APS Serra de Tramuntana, per tal que els futurs alumnes comencin a conèixer aquest projecte del nostre centre.

Per mostrar les pistes esportives, hi havia un joc molt divertit amb el paracaigudes.

A l'aula de plàstica han vist el material i les instal·lacions preparant una estampació que formarà part d'un gran mural.


A l'aula de música ens ho hem passat beníssim amb un karaoke. Alguns alumnes fins i tot han tocat l'ukelele.
I per acabar, un gelat ben merescut i un comiat... fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada