dimarts, 26 de juny de 2018

Maria del Mar Mas, guardonada per la Fundación Cocacola

Na Maria del Mar Mas Fiol, alumna de 2n d’ESO de l’IES Felanitx, ha guardonada al Concurs de Relats Breus convocat per la Fundació Coca-Cola. De fet, ha estat doblement premiada, per una banda ha quedat primera a la 13a edició de la convocatòria del premi literari a les Illes Balears, amb un relat en català, i per una altra banda ha estat guanyadora autonòmica a la 58a edició del Concurs de Joves Talents, amb un relat en castellà. La participació total en aquest certamen enguany ha superat els 13.000 alumnes

A finals de juny, na Maria del Mar ha viatjat a Madrid per optar al premi estatal. La Fundació Coca-Cola ha preparat per als 21 joves talents seleccionats uns dies plens d'activitats, regals, reptes i sorpreses que inclouen tallers d'escriptura creativa, visita la Real Academia de la Lengua, estada a la Residencia de Estudiantes i fins i tot un viatge a Roma.

Aquest guardó suposa un gran estímul per a na Maria del Mar, que a l’Institut ja ha destacat per la qualitat dels relats que ha presentat als premis Sant Jordi. Demostra una creativitat extraordinària que ens fa augurar-li un futur ple d'èxits. Enhorabona!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada