dimarts, 21 de maig de 2013

Viatge a Dinamarca

VIATGE A DINAMARCA

 INTERCANVI 2012-13

Dia 29 d'abril 50 alumnes de tercer d' ESO i tres professores partiren cap a Dinamarca on varen estar vuit dies amb motiu del projecte de centre que permet als alumnes d'allà visitar Mallorca i als d'aquí conèixer una part de Dinamarca. Hurub és la població on residiren, encara que varen visitar altres llocs d'interès a través de la costa oest d'aquest país. Així mateix, també anaren a Arus, ciutat on pogueren visitar la reconstrucció d'un antic poble danès, una fàbrica d'electricitat i un important museu d'art contemporani. Un altre dia anaren a Legoland, una mostra d' arquitectura i paisatge feta a partir de peces de “Lego”, on també gaudiren d'un parc d'atraccions. Aquest lloc està al costat de Billund, aeroport d'arribada i partida, a quasi tres hores de Hurub.
Els alumnes mallorquins estan amb els alumnes danesos i les seves famílies. En la majoria de casos els “partners” es corresponen, això vol dir que si un alumne danès és acollit aquí per una família, allà serà acollit per la família de l'alumne en qüestió. A vegades, no és possible i dos alumnes han de compartir la mateix família, encara que aquests casos són excepcionals.
Aquest intercanvi permet una interacció amb  estudiants d'altres nacionalitats, un coneixement de cultures i  formes de vida diferents, també facilita la relació entre les persones així com la pràctica de l'anglès. Per tot això resulta un projecte molt interessant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada