dissabte, 4 de maig de 2013

Beca a Canadà

Abril 2013
 
DUES ALUMNES DE L'IES FELANITX ACONSEGUEIXEN UNA BECA PER ESTUDIAR 1R DE BATXILLERAT A CANADÀ

La fundació Amancio Ortega, propietari de Zara entre altres empreses i considerat un dels homes més rics del món, va convocar, a través d'una pàgina web, una beca d'àmbit estatal per a estudis de 1r de Batxillerat a Canadà, per al curs 2013-2014. A més de l'activitat acadèmica, la beca inclou l'estada amb una família que gestiona tot el necessari i una petita assignació econòmica mensual per a cada un dels estudiants. Els requisists eren: haver tengut una mitjana de 8 a 3r d'ESO i una mitjana de 8 a l'assignatura d'anglès. 
 
Isabel Ferrà
Carolina Tranini
 De les 5000 sol·licitutds presentades es varen elegir 600 aspirants després d'aplicar-los un barem del 60% de renda i del 40% de notes. Aquests 600 varen realitzar un examen d'anglès i varen quedar reduïts a 200.
Entre aquests 200 es trobaren quatre alumnes del nostre centre: Isabel Ferrà de 4t B, Carolina Tranini, Miquel Mestre i Maria Antònia Servera de 4tA.
Aquests quatre alumnes hagueren de passar un examen oral d'anglès mitjançant SKYPE i finalment aconseguiren la beca Isabel Ferrà i Carolini Tranini, que quedaren dins 
elscent primers.


Miquel Mestre i Maria Antònia Servera

Des del nostre bloc els volem fer arribar, a ells i a les seves famílies, l'enhorabona per aquest esdeviment.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada