dissabte, 4 de maig de 2013

Sant Jordi

Abril 2013

TOT L'INSTITUT CELEBRA LA DIADA DE SANT JORDI

Un any més l'IES Felanitx dedicà part d'una jornada a celebrar el dia de Sant Jordi. Enguany es va fer coincidir amb el mateix dia de la festa, dia 23 d'abril i tot i que la major part d'actes es varen concentrar a partir de les 12 h, al matí ja hi ha havia mostres de la diada. A l'entrada del centre hi havia una exposició de roses de cartró que servien d'escenari a versos representatius dels tres poetes catalans de qui enguany es commemora el centenati del naixement, Salvador Espriu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Marià Villangómez. S'hi vengueren unes dues-centes roses al primer esplai i més tard s'hi oferí l'exposició de plàstica i dels treballs premiats. Als voltants del pati es trobaven el mostrador amb la venda de camisetes per al correllengua i tres parades de les llibreries de Felanitx. L'acte principal va tenir lloc al pati, a les 12 h i es va desenvolupar de la següent manera: 

Recitat de poemes de poetes castellans acompanyats de música i dansa a càrrec del departament de Llengua castellana i literatura.
Un acte d'homenatge als tres poetes catalans, Espriu, Rosselló-Pòrcel i Villangómez, amb la recitació de tres poemes respectius acompanyats de música.
El lliurament dels premis convocats pel departaments de Llengua castellana, Llengua catalana, Música i Plàstica.


Un concert a càrrec de grups musicals d'alumnes principalment de 1r de batxillerat que va finalitzar amb cançons reivindicatives de la llengua i la cultura catalana i amb la cantada per un nombrós grup d'alumnes de la cançó feta durant el curs passat i dedicada a "Jose Ramón". La diada va resultar afavorida per una temperatura molt agradable.

A la secció Mira les fotos trobareu un repotatge de la jornada.
Una representació del premiatsCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada