dilluns, 28 d’abril de 2014

London


Viatge a Londres 2014Aquest any, seguint la tradició, els alumnes de 4t d'ESO vàrem passar uns quants dies a la increïble ciutat de Londres. El 2 d'abril partírem 63 alumnes acompanyats de cinc professors cap al que seria, per a molts, un viatge inoblidable, ple de rialles, anècdotes i molts bons moments.


Tot just en arribar i deixar les maletes a l'hotel Generator començàrem una marató turística que duraria quatre dies i que ens va dur  a molts racons de la ciutat, tot deixant-nos encantar per la seva màgia i movent-nos sempre com autèntics anglesos.

El dimecres anàrem a veure el Big Ben, després pujàrem al conegut London Eye on poguérem gaudir d'unes fantàstiques i impressionants vistes de tota la gran ciutat; a continuació anàrem a Trafalgar Square i a Picadilly Circus, un punt cèntric que connectava amb Oxford Street, Chinatown i molts punts turístics més. Al capvespre poguérem visitar la zona residencial on es trobava l'hotel a prop de Russel Square.


El dijous anàrem al Buckingham Palace on veiérem el famós canvi de guàrdia. Per anar-hi férem una passejada molt agradable per Sant Jame's Park. Després, per arribar a Covent Garden, lloc on havíem de dinar, uns quants  férem un recorregut que creuà diversos ponts, mentre uns altres visitaven l'enorme estadi del Chelsea.

L'horabaixa el passàrem al British Museum, important per la gran col·lecció de restes egípcies. Al capvespre alguns  anàrem a veure el fascinant musical The Phantom of the Opera.
 

El divendres passàrem la major part del matí fent una passejada amb barca pel Tàmesi que ens deixà a Greenwhich, poble conegut per donar nom al meridià 0. A la tarda visitàrem els impressionants Natural History i el Science Museum. Finalment anàrem sopàrem a Base Water.


El dissabte, el darrer dia, passàrem el matí a Camden Town on veiérem una mescla de cultures, modes i estils de vida de tots colors. Per acabar ens acomiadàrem de Londres amb un bon “fish and chips” i tornàrem cap a la Roqueta.


Montserrat Aguasca Adrover
Llum Mestre Hernàndez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada