dijous, 3 d’abril de 2014

Breus

*OLIMPÍADES I CANGUR

  • Una vegada més una representació d'alumnes del nostre centre han participat a les tradicionals olimpíades de Física i Química, Biologia i Matemàtiques.   
  •  Pel que fa al Cangur, alumnes des de tercer d'ESO fins a segon de Batxillerat varen realitzar les proves de matemàtiques el resultat de les quals encara no són coneguts. Així i tot els nostres representants varen resultar guanyadors de la gimcana realitzada el mateix dia, una part de la qual és aquest mural sobre el concurs, que acompanya el text. No saben quin és el premi d'aquesta gimcana però confien que n'hi haurà qualcun. Els professors que els acompanyaren foren Miquel Julià i Maria Barceló. Ens ha contat tot això n'Aina Moragues de 2n de Batxillerat A .  
  •  Properament també assistiran a l'olimpíada d'Història i d'Art. Ja n'informarem.
*VIATGE A LONDRES

  • De dia 2 a dia 5 d'abril, seixanta-cinc alumnes de quart són de viatge d'estudis a Londres acompanyats dels següents professors: Joan Tugores, Nicolau Barceló, Tomàs Clar, Francesca Artigues i Antònia Bennàssar. En tornar en tendrem notícies i imatges.

*LA GARANGOLA

  • Vuit alumnes de primer de Batxillerat participaran a la segona edició del concurs La Garangola organitzat per l'Escola de Mallorquí de Manacor. Esperam que obtenguin un bon resultat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada