dimarts, 15 d’abril de 2014

Breus

*OLIMPÍADA D'HISTÒRIA D'ART I D'HISTÒRIA D'ESPANYA

Onze alumnes de 2n de Batxillerat varen participar dilluns dia 14 d'abril a les olimpíades d'Art i d'Història d'Espanya que es varen realitzar a la UIB. Encara que en desconeixem els resultats, l'experiència va ser positiva.

*LA GARANGOLAJa tenim la llista d'alumnes que aniran al concurs La garangola 2014 per a 1r de Batxillerat. Com l'any passat, el nombre de voluntaris per participar-hi ha superat els vuit que calen. Per això es va fer una prova basada en preguntes dels àmbits que apareixen al concurs, cultura general, cultura popular, llengua, literatura, música i esports. 

Els vuit alumnes que varen encertar un major nombre de respostes i que aniran a Manacor enguany són:Vicenç X. Vicens, Joan Barceló, Margalida Puigserver, Miquel Mestre, Jaume Serra, Patricia Soto, Xisca Gayà i Felicitat Mestre.
La participació del grup serà al mes de maig.
Esperem que facin un bon paper i guanyin o no, que s'ho passin molt bé.
En continuarem informant.*SORTIM A CÓRRER


Aquest dimecres 16 d'abril, la comissió de solidaritat organitza una vegada més la CURSA SOLIDÀRIA. Tots aquells alumnes que vulguin sortiran a córrer, donaran 1 € per cada volta que facin. Els doblers recol·lectats aniran destinats a l'ONG Save the Children, organització encaminada a la protecció d'infants des de 1919.


*VISITES D'IB3 Almenys en dues ocasions les càmeres d'IB3 han visitat el nostre institut per fer un reportatge sobre la iniciativa duita a terme per la comissió de medi ambient "en bici per tot".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada