dimarts, 15 d’abril de 2014

Beca Canadà

CANADÀ, UNA ALTRA VEGADA

Un any més una alumna del nostre centre ha resultat guanyadora d'una beca per anar a cursar 1r de Batxillerat a Canadà. Es tracta de l'alumna de 4t A, Anna Monserrat. Recordem que la beca és convocada per l'empresari Amancio Ortega, propietari de Zara. Ella mateixa ens n'informa a continuació.


" Després d'una primera selecció a través d'un barem,vaig fer una prova escrita a Barcelona. 600 alumnes de tot l'estat  feien la prova a diferents llocs. En quedàrem 300 que vàrem haver de fer-ne una altra d' oral a través de l'Skype. Només 100 vàrem obtenir la beca."

És  l'única de Mallorca que l'ha aconseguida enguany i respecte al lloc on ha d'estar, ja en té alguna informació tot i que no en sap detalls.

 "Partiré dia 25 d'agost i hi seré fins al juliol de 2015. No podré venir cap vegada i els meus pares no em podran visitar durant els primers mesos. És un requisist. El lloc on viuré és a Winnipeg,  a St. James Assiniboia." 

 Winnipeg és la ciutat més poblada de la   província
  de Mantioba, a l'oest de Canadà
vista de
 Winnipeg

"Estic molt il·lusionada i esper que em vagi bé. He estat en contacte amb altres alumnes d'aquest centre que enguany estudien a Canadà i m'han animat."

Estam segurs que tot li sortirà bé i que serà una experiència  enriquidora en molts d'aspectes.

Enhorabona a ella i als seus pares!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada