diumenge, 2 d’abril de 2017

Viatge a Madrid

El passat cap de setmana, els alumnes d’Història de l’Art de segon de batxillerat vam poder gaudir del famós viatge a Madrid. Ens hi van acompanyar dues de les professores del centre.
Vam partir divendres dematí, a les 7 ja érem a l’aeroport amb ganes de gaudir d’un gran viatge. Així, vam poder aprofitar tot el dia per la capital. Vam visitar la Plaça Major, el Palau Reial, l’Almudena...però abans vam anar a beure una bona xocolata amb xurros per agafar forces. Ens esperava un dia ben llarg i intens al Museu del Prado. A les 15:30 h va començar la nostra visita guiada. Tots els alumnes vam quedar espantats de les magnífiques obres que ens van mostrar. «Quina passada!», deien alguns; «quina diferència de les obres que hem vist a classe!», deien uns altres. Vam ser uns afortunats pel fet de poder veure moltes de les obres que havíem estudiat a classe.
Al dia següent ens esperava el tren ben prest per anar a visitar el Monestir de l’Escorial. Vam gaudir d’un gran passeig, amb una aire ben fred, per arribar-hi i després vam anar a berenar. Vam viure una gran experiència amb la visita del Monestir per la seva monumentalitat i gran riquesa històrica. Pensar quants de monarques i fills i dones de monarques hi ha enterrats allà... de vegades escarrufa.
Després de la nostra visita al monestir vam anar a dinar i una altra vegada cap a Madrid. Alguns alumnes vam aprofitar per anar a fer compres per Gran Vía i d’altres van preferir descansar o anar a fer un passeig.
Diumenge, el nostre darrer dia per la capital, vam visitar el museu Reina Sofia, on tinguérem una gran guia: n’Aina, la nostra professora d’Història de l’Art. Vam poder gaudir d’un altre tipus d’art, més modern amb artistes com Dalí i Picasso entre molts d’altres. En acabar la visita vam anar a visitar el Palau de Cristal i el Retiro on vam aprofitar per fer unes quantes fotos i després ja retornarem cap a l’hotel per agafar maletes i acomiadar-nos d’una ciutat meravellosa i plena d’història.
Podem dir que va ser un gran viatge, tant de bo hi puguem tornar d’aquí uns anys amb els mateixos companys i amb les mateixes professores.

Gràcies per tantes rialles i, sobretot, per fer que el viatge fos inoblidable!

Margalida Vallbona.
2n Batxillerat A.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada