divendres, 7 d’abril de 2017

Gran muntatge teatral

Dia 6 d'abril ha estat el gran dia: després de mesos de feina i preparació, els alumnes de 1r i 2n d'ESO han representat una obra de teatre per a tots els infants de 1r de Primària del municipi.
Durant gairebé tres mesos, a l'assignatura de Projectes (de dues hores setmanals) els nostres alumnes han estat preparant el gran espectacle de principi a fi: han dissenyat els cartells i les entrades, han construït l'escenografia, han adaptat el text i l'han après, han assajat, han elaborat vestuari i atrezzo... Cadascú ha pogut trobar una tasca per fer segons les seves habilitats i interessos, han cooperat, s'han ajudat i animat entre ells ... i una vegada més han comprovat que ENTRE TOTS ÉS MILLOR!

Així és que dia 6 ens han visitat nins i nines de 6 anys de les escoles de Felanitx, S'Horta, Portocolom i Cas Concos, prop de 150 infants. Tots varen veure dues obres: La rateta que agranava l'escaleta, representada pels nostres alumnes de 1r d'ESO , i En Joanet de sa gerra, representada pels de 2n d'ESO.
Els alumnes de 1r A estaven contentíssims perquè varen aconseguir que els petits s'ho passassin molt bé:
Els alumnes de 1r B s'havien esforçat molt i varen preparar una escenografia i un vestuari impressionants.
Els alumnes de 1r C varen ser molt originals, i varen aconseguir que els més petits s'ho passassin beníssim


Els alumnes de 1r E tenien fins i tot un photocall! Quin èxit!
Els alumnes de 1r F varen ser genials, el públic estava encantat!

Els alumnes de 1r G ho varen fer beníssim, fins i tot varen dur un pastís de boda i varen oferir música en directe!


Els alumnes de 2n D havien fet molta feina amb l'escenografia, el públic va quedar encantat.

Els alumnes de 2n E havien fet una feinada, per això varen fer una representació impressionant!Els alumnes de 2n F varen fer un Joanet de sa gerra espectacular


Era un gran repte, i els nostres alumnes han après que junts, amb il·lusió i esforç, poden aconseguir qualsevol objectiu que es proposin. El Projecte Contacontes ha estat un èxit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada