dijous, 13 d’abril de 2017

Trobada d'alumnes de 2n de batxillerat amb exalumnes del centreCom cada curs, exalumnes que cursen diferents estudis varen visitar el nostre centre per tal d'explicar la seva experiència vital als alumnes de 2n de batxillerat. Són estudiants que han seguit camins diversos -FP de grau superior i graus universitaris- i que viuen situacions que, tot i ser paral·leles, mostren el ventall de possibilitats que els ofereix la vida: alguns d'ells han seguit els camins més habituals de continuar estudis a la UIB o a diferents universitats de Barcelona. D'altres els han seguit, però, en altres ciutats, com Cadis o Munich. També n'hi ha que, abans de fer estudis postobligatoris, han decidit passar un any a l'estranger per tal d'aprendre idiomes.

Però no es tracta solament de compartir la seva trajectòria acadèmica, sinó també les vivències personals: per això, els exalumnes expliquen com és la seva nova vida, des de com és viure en una residència o en un pis d'estudiants a altres activitats que desenvolupen, ja siguin de lleure, ja siguin, per exemple, de voluntariat.
Per acabar, resulta interessant destacar dos aspectes de les intervencions d'aquesta darrera trobada: per una part, el reconeixement dels alumnes a les seves famílies pel suport que els donen i, per una altra, a la formació rebuda a l'IES Felanitx.
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada