Passa al contingut principal

Torneig del bocata i Torneig Ferrero Rocher

Durant el primer trimestre, els alumnes de quart i primer de Batxillerat hem fet un Torneig del bocata (4t d'ESO), i un Torneig del Ferrero Rocher (1r de Batxillerat) a Educació Física.
Els alumnes de quart hem jugat a handbol. Per començar, al principi vam practicar un poc la tècnica per saber passar-nos la pilota i aprendre a tirar bé. La professora va fer uns equips que després de dues sessions va modificar per equilibrar-los. Durant el torneig els alumnes ens vam divertir jugant, i vam aprendre les normes de l'handbol passant-ho bé. Al final del torneig vam afegir una nova norma, els nins només podien fer gol tirant picat, ja que ells tenen més força que les nines. Al final hi va haver un equip guanyador. Cada gol fet eren 5 cm de bocata. Els dos equips perdedors havien de fer parelles de dos i havien de fer un bocata d'un metre a una persona de l'equip guanyador. Els alumnes de quart hem disfrutat molt del torneig aquest trimestre, encara que alguns alumnes pensen que el bocata hauria d'haver estat més gran.
Els alumnes de primer de batxillerat hem jugat a vòlei. Amb el vòlei la professora també va intentar fer els equips equilibrats, per no fer un equip molt bo i un de pèssim. El vòlei és un esport que agrada molt a quasi tots els alumnes, ja que molts, durant l'estiu participen al torneig de vòlei platja a Cala Marçal. Al final del torneig, com els de quart, també hi va haver un guanyador. En aquest cas, els alumnes de l'equip perdedor havien d'entregar un Ferrero Rocher als guanyadors. Segons l'opinió dels alumnes de batxillerat, el tornarien a repetir i va agradar moltíssim.
Júlia Nicolau
4t d'ESO A
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Festa de comiat de 4t d'ESO

ELS ALUMNES DE 4t D'ESO FINALITZEN ELS ESTUDIS AMB UNA FESTA


La festa va consistir en un berenar a l'entrada de l'institut i  un acte a l'auditori de Felanitx que va comptar amb una actuació musical per part d'alguns alumnes, una recopilació de fotografies dels quatre cursos d'ESO, una aportació oral de cada grup, el lliurament de diplomes per part dels tutors i un parlament final del director.

APORTACIÓ DEL ALUMNES:

Tot això que durant quatre o més anys hem anat construint, demà acaba i possiblement no oblidarem mai el que hem passat aquest curs perquè és el quart. Aquí s'acaba una etapa.
En aquesta etapa hem fet amics que ens duraran per sempre, hem conegut persones que potser no tornarem a veure o amb qui no tornarem parlar mai més. Però no oblidarem això, en podeu estar segurs, perquè, per poc que sigui, alguna cosa hem viscut junts, per petita que sigui.
Creis que hi ha algú que mai no hagi vessat unes llàgrimes amargues, obertament o dissimuladament, perq…

Memorial de Tabarka

ELS ALUMNES DE 1R D  OPINEN SOBRE  MEMORIAL DE TABARKA


Tots els alumnes de 1r d'ESO han llegit, durant aquest segon trimestre que acaba, una novel·la de Ponç Pons titulada Memorial de Tabarka. En acabar-la han escrit la seva opinió i en aquesta ocasió us en publicam una mostra dels alumnes de 1r D.
Ha estat molt interessant. Per a mi  és molt difícil que m'agradi un llibre perquè no m' agrada gens llegir. En tot moment hi ha hagut acció. El meu personatge preferit ha estat Enzo perquè ha estat molt divertit.(J. Viñas) M'ha agradat ja que a mi m'agraden els llibres d'aventures, misteri i amor . La part que més m'agrada és quan tots aconsegueixen alliberar-se d'Aben Yusuf. La part que menys m'agrada és el diàleg entre els frares . El personatge que més m'agrada és Ismael perquè és un nin molt valent i aconsegueix un pare bo i valent .(A. Collado)

Molt entretengut perquè a mi m'agraden molt els llibres d'aventures. M'he sentit més identifica…

Benvinguts!

Dia 4 de juny els alumnes de 6è de primària del municipi de Felanitx han visitat l'IES Felanitx, aquí on començaran a estudiar a partir del proper curs, 2019/20. Els nostres alumnes de 1r d'ESO varen fer d'amfitrions, i els varen mostrar el centre mitjançant activitats i jocs que havien preparat, cooperativament, a Projectes. Aquí teniu moltes imatges dels diferents grups, que varen mostrar la biblioteca, l'aula de música i la de plàstica, el gimnàs, les pistes esportives, les instal·lacions d'Agràries, el laboratori, secretaria i sala de professors, etc.