dilluns, 9 de gener de 2017

Torneig del bocata i Torneig Ferrero Rocher

Durant el primer trimestre, els alumnes de quart i primer de Batxillerat hem fet un Torneig del bocata (4t d'ESO), i un Torneig del Ferrero Rocher (1r de Batxillerat) a Educació Física.
Els alumnes de quart hem jugat a handbol. Per començar, al principi vam practicar un poc la tècnica per saber passar-nos la pilota i aprendre a tirar bé. La professora va fer uns equips que després de dues sessions va modificar per equilibrar-los. Durant el torneig els alumnes ens vam divertir jugant, i vam aprendre les normes de l'handbol passant-ho bé. Al final del torneig vam afegir una nova norma, els nins només podien fer gol tirant picat, ja que ells tenen més força que les nines. Al final hi va haver un equip guanyador. Cada gol fet eren 5 cm de bocata. Els dos equips perdedors havien de fer parelles de dos i havien de fer un bocata d'un metre a una persona de l'equip guanyador. Els alumnes de quart hem disfrutat molt del torneig aquest trimestre, encara que alguns alumnes pensen que el bocata hauria d'haver estat més gran.
Els alumnes de primer de batxillerat hem jugat a vòlei. Amb el vòlei la professora també va intentar fer els equips equilibrats, per no fer un equip molt bo i un de pèssim. El vòlei és un esport que agrada molt a quasi tots els alumnes, ja que molts, durant l'estiu participen al torneig de vòlei platja a Cala Marçal. Al final del torneig, com els de quart, també hi va haver un guanyador. En aquest cas, els alumnes de l'equip perdedor havien d'entregar un Ferrero Rocher als guanyadors. Segons l'opinió dels alumnes de batxillerat, el tornarien a repetir i va agradar moltíssim.
Júlia Nicolau
4t d'ESO A
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada