Passa al contingut principal

Jubilacions

NA MARIA ANTÒNIA CALDENTEY I NA MARIA DE LLUC POMAR ENS DIUEN ADÉU

Després de molts anys de formar part del claustre de professorat del nostre institut, na Maria de Lluc i na Maria Antònia Caldentey han arribat a l'edat de jubilació. Estam molt contents per elles, que a partir d'ara tendran tot el temps lliure per dedicar-se a les seves aficions, però a l'Institut les enyorarem, i les trobarem molt a faltar.

És perquè les estimam i valoram moltíssim que els vàrem voler dir adéu com cal. El departament d'Educació Física havia preparat per na Maria Antònia una projecció amb imatges dels anys passats plenes d'excursions, rialles, aventures, pesca, viatges, bicicletes, complicitat... Tot vitalitat i bon humor, així com és ella. Va ser molt emotiu. 



El departament de Llengua i Literatura Castellana va fer per na Maria de Lluc una recopilació de fotos de temps passats, amb entregues de premis literaris (premis que va introduir ella al nostre institut), i vídeos d'alumnes i companyes recitant poemes escrits per na Maria de Lluc. Ella sempre té bombons exquisits per oferir, i poemes a les butxaques... Ens en va oferir un, de Mario Benedetti, per inspirar-nos coratge i força als que quedam fent feina.



La directora, na Maria Barceló, que va ser alumna de totes dues, va pronunciar un discurs molt sincer i emotiu.

De na Maria Antònia va destacar la seva passió per l'esport que ha sabut transmetre a centenars d'alumnes, i la seva implicació en cos i ànima en multitud d'activitats, no només esportives sinó també relacionades amb el medi ambient, o amb els costums i tradicions de Mallorca que ella coneix tan bé. 



De na Maria de Lluc, la directora recorda que ja quan la va tenir de professora se'n va témer de la seva excel·lència, tant professional com personal. La va retratar així com la coneixem tots: meticulosa, ordenada, justa, exigent, responsable, generosa, complidora, sap comunicar amb passió i té una gran capacitat per comprendre i posar-se al lloc dels alumnes. 
 
Va ser un gran discurs sobre l'estima que tenim per aquestes professores, rememorant mil històries compartides, amb moments d'humor i moments de nostàlgia, anècdotes... un discurs que va fer plorar a més d'un. I transmetem literalment les seves paraules de comiat:

Us volem demanar que no perdeu el contacte amb nosaltres i, sobre tot, que com fins ara, es continuïn il·luminant els vostres ulls i es dibuixi un somriure a la vostra cara quan sentiu parlar del nostre estimat institut.

Gràcies per la vostra bona feina per ser així com sou.







 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Festa de comiat de 4t d'ESO

ELS ALUMNES DE 4t D'ESO FINALITZEN ELS ESTUDIS AMB UNA FESTA


La festa va consistir en un berenar a l'entrada de l'institut i  un acte a l'auditori de Felanitx que va comptar amb una actuació musical per part d'alguns alumnes, una recopilació de fotografies dels quatre cursos d'ESO, una aportació oral de cada grup, el lliurament de diplomes per part dels tutors i un parlament final del director.

APORTACIÓ DEL ALUMNES:

Tot això que durant quatre o més anys hem anat construint, demà acaba i possiblement no oblidarem mai el que hem passat aquest curs perquè és el quart. Aquí s'acaba una etapa.
En aquesta etapa hem fet amics que ens duraran per sempre, hem conegut persones que potser no tornarem a veure o amb qui no tornarem parlar mai més. Però no oblidarem això, en podeu estar segurs, perquè, per poc que sigui, alguna cosa hem viscut junts, per petita que sigui.
Creis que hi ha algú que mai no hagi vessat unes llàgrimes amargues, obertament o dissimuladament, perq…

Memorial de Tabarka

ELS ALUMNES DE 1R D  OPINEN SOBRE  MEMORIAL DE TABARKA


Tots els alumnes de 1r d'ESO han llegit, durant aquest segon trimestre que acaba, una novel·la de Ponç Pons titulada Memorial de Tabarka. En acabar-la han escrit la seva opinió i en aquesta ocasió us en publicam una mostra dels alumnes de 1r D.
Ha estat molt interessant. Per a mi  és molt difícil que m'agradi un llibre perquè no m' agrada gens llegir. En tot moment hi ha hagut acció. El meu personatge preferit ha estat Enzo perquè ha estat molt divertit.(J. Viñas) M'ha agradat ja que a mi m'agraden els llibres d'aventures, misteri i amor . La part que més m'agrada és quan tots aconsegueixen alliberar-se d'Aben Yusuf. La part que menys m'agrada és el diàleg entre els frares . El personatge que més m'agrada és Ismael perquè és un nin molt valent i aconsegueix un pare bo i valent .(A. Collado)

Molt entretengut perquè a mi m'agraden molt els llibres d'aventures. M'he sentit més identifica…

Benvinguts!

Dia 4 de juny els alumnes de 6è de primària del municipi de Felanitx han visitat l'IES Felanitx, aquí on començaran a estudiar a partir del proper curs, 2019/20. Els nostres alumnes de 1r d'ESO varen fer d'amfitrions, i els varen mostrar el centre mitjançant activitats i jocs que havien preparat, cooperativament, a Projectes. Aquí teniu moltes imatges dels diferents grups, que varen mostrar la biblioteca, l'aula de música i la de plàstica, el gimnàs, les pistes esportives, les instal·lacions d'Agràries, el laboratori, secretaria i sala de professors, etc.