Passa al contingut principal

Projecte Contacontes

Els alumnes de 1r i 2n d'ESO ja estan preparats per començar el primer projecte de 2017: un contacontes.
Avui dematí han tengut una sorpresa que no s'haurien esperat mai, i és que hem tengut un passacarrers pels passadissos de l'institut. Mentre els alumnes eren a classe, una colla de caparrots, xeremier i flabioler (Gonçal Ferrer i Biel Horrach) els ha anat a cercar per acompanyar-los a l'entrada del centre, on els esperaven els gegants de Felanitx.
A continuació, en Pere Coves els ha explicat que havia rebut un missatge amb una petició per a tots els alumnes de 1r i 2n d'ESO: els infants de primer de primària voldrien venir un dia a l'institut perquè ells els contassin una rondalla! Quin repte! Hauran de preparar un contacontes per a tots els nins i nines de primer de Cas Concos, de S'Horta i de Felanitx.
Per començar a introduir-los en matèria, na Llúcia de la Institució Pública Antoni M. Alcover els ha presentat les rondalles i els ha mostrat alguns exemples de representacions. 
Després, na Maria Rigo i en Biel Jover han escenificat la rondalla Un festejador, que ha estat divertidíssima i han fet esclafir tothom de rialles.
Amb tot això ja tenim il·lusió i motivació per envestir el nou projecte: un contacontes!


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Festa de comiat de 4t d'ESO

ELS ALUMNES DE 4t D'ESO FINALITZEN ELS ESTUDIS AMB UNA FESTA


La festa va consistir en un berenar a l'entrada de l'institut i  un acte a l'auditori de Felanitx que va comptar amb una actuació musical per part d'alguns alumnes, una recopilació de fotografies dels quatre cursos d'ESO, una aportació oral de cada grup, el lliurament de diplomes per part dels tutors i un parlament final del director.

APORTACIÓ DEL ALUMNES:

Tot això que durant quatre o més anys hem anat construint, demà acaba i possiblement no oblidarem mai el que hem passat aquest curs perquè és el quart. Aquí s'acaba una etapa.
En aquesta etapa hem fet amics que ens duraran per sempre, hem conegut persones que potser no tornarem a veure o amb qui no tornarem parlar mai més. Però no oblidarem això, en podeu estar segurs, perquè, per poc que sigui, alguna cosa hem viscut junts, per petita que sigui.
Creis que hi ha algú que mai no hagi vessat unes llàgrimes amargues, obertament o dissimuladament, perq…

Memorial de Tabarka

ELS ALUMNES DE 1R D  OPINEN SOBRE  MEMORIAL DE TABARKA


Tots els alumnes de 1r d'ESO han llegit, durant aquest segon trimestre que acaba, una novel·la de Ponç Pons titulada Memorial de Tabarka. En acabar-la han escrit la seva opinió i en aquesta ocasió us en publicam una mostra dels alumnes de 1r D.
Ha estat molt interessant. Per a mi  és molt difícil que m'agradi un llibre perquè no m' agrada gens llegir. En tot moment hi ha hagut acció. El meu personatge preferit ha estat Enzo perquè ha estat molt divertit.(J. Viñas) M'ha agradat ja que a mi m'agraden els llibres d'aventures, misteri i amor . La part que més m'agrada és quan tots aconsegueixen alliberar-se d'Aben Yusuf. La part que menys m'agrada és el diàleg entre els frares . El personatge que més m'agrada és Ismael perquè és un nin molt valent i aconsegueix un pare bo i valent .(A. Collado)

Molt entretengut perquè a mi m'agraden molt els llibres d'aventures. M'he sentit més identifica…

Benvinguts!

Dia 4 de juny els alumnes de 6è de primària del municipi de Felanitx han visitat l'IES Felanitx, aquí on començaran a estudiar a partir del proper curs, 2019/20. Els nostres alumnes de 1r d'ESO varen fer d'amfitrions, i els varen mostrar el centre mitjançant activitats i jocs que havien preparat, cooperativament, a Projectes. Aquí teniu moltes imatges dels diferents grups, que varen mostrar la biblioteca, l'aula de música i la de plàstica, el gimnàs, les pistes esportives, les instal·lacions d'Agràries, el laboratori, secretaria i sala de professors, etc.