divendres, 13 de gener de 2017

Projecte Contacontes

Els alumnes de 1r i 2n d'ESO ja estan preparats per començar el primer projecte de 2017: un contacontes.
Avui dematí han tengut una sorpresa que no s'haurien esperat mai, i és que hem tengut un passacarrers pels passadissos de l'institut. Mentre els alumnes eren a classe, una colla de caparrots, xeremier i flabioler (Gonçal Ferrer i Biel Horrach) els ha anat a cercar per acompanyar-los a l'entrada del centre, on els esperaven els gegants de Felanitx.
A continuació, en Pere Coves els ha explicat que havia rebut un missatge amb una petició per a tots els alumnes de 1r i 2n d'ESO: els infants de primer de primària voldrien venir un dia a l'institut perquè ells els contassin una rondalla! Quin repte! Hauran de preparar un contacontes per a tots els nins i nines de primer de Cas Concos, de S'Horta i de Felanitx.
Per començar a introduir-los en matèria, na Llúcia de la Institució Pública Antoni M. Alcover els ha presentat les rondalles i els ha mostrat alguns exemples de representacions. 
Després, na Maria Rigo i en Biel Jover han escenificat la rondalla Un festejador, que ha estat divertidíssima i han fet esclafir tothom de rialles.
Amb tot això ja tenim il·lusió i motivació per envestir el nou projecte: un contacontes!


2 comentaris: