dimecres, 29 de juny de 2016

Relleu

El Blog va ser l'herència de la revista No diguis dois. Va començar el curs 2012-2013 amb tres integrants, Francisca Artigues, Aina Maria Mestre i Francisca Nicolau. Érem inexpertes en qüestions informàtiques i tecnològiques i vàrem haver d'anar improvisant i aprenent-ne per configurar-lo.
L'evolució del Blog ha transformat la publicació disminuint-ne la participació de l'alumnat que ha estat substituïda per la immediatesa i la quantitat de la informació i de les imatges. Durant aquests quatre cursos s'han arribat a publicar un total de 217 entrades a més de les diverses informacions que contenen les vuit pàgines fixes.
 
Actualment el Blog és un testimoni extens i un document permanent de la vida diària del nostre centre i dels seus integrants.

I a partir d'ara, el Blog què serà?  Com sabeu hi ha un canvi de persones per diferents motius que segurament suposarà un canvi d'estil. Ens agradaria passar el relleu a qui en tengui il·lusió i ganes. Per a nosaltres, a part de la feina ha suposat un bon divertiment i una aproximació a la majoria d'integrants del centre.

Gràcies per totes les col·laboracions i per les visites que ha rebut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada