divendres, 19 d’octubre de 2018

15 anys d'intercanvi IES Felanitx-Vasaskolan (Gävle, Suècia)Enguany a l’institut estam de celebració, perquè ja fa quinze anys que vàrem començar l'intercanvi amb un institut de Suècia. L’IES Felanitx i la Vasaskolan, de la ciutat de Gävle, hem treballat conjuntament des de l’any 2003, ininterrompudament. Això vol dir que durant aquests quinze anys, més de tres-centes famílies dels municipis de Felanitx, Porreres i Santanyí han acollit un alumne suec, fins i tot més d’una vegada, ja que dins una mateixa família diferents germans han participat a l’intercanvi. I per una altra banda, totes aquestes famílies han enviat els seus fills a passar una setmana a Suècia, acollits a casa dels alumnes de la Vasaskolan.

Trobam que això s'ha de celebrar, i per això convidam a tots els antics alumnes i professors participants de l’intercanvi. Celebrarem una trobada a l’institut, els dissabte 27 d'octubre a les 19:00h. Comptarem també amb la presència d’alguns professors i directius suecs que al llarg dels anys han participat a l'intercanvi, alguns d’ells des dels seus inicis. Està previst que sigui un acte senzill amb alguns discursos per part de representants dels dos centres i institucions, alguna actuació musical d’alumnes i també un sopar lleuger per a tots els assistents.

Per tal d’organitzar l’acte, us agrairíem que ens confirmeu la vostra assistència a través de l’esdeveniment de Facebook que hem creat per a aquesta ocasió (15th anniversary Vasaskolan-IES Felanitx) o bé telefonant a l’institut (971580497) abans de dia 24 d’octubre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada