dijous, 16 de gener de 2014

Canadà-Felanitx II

 UNA ALTRA NOTÍCIA DEL CANADÀ

La nostra alumna Carolina Tranini, que també estudia 1r de Batxillerat a un centre del Canadà, ens ha fet arribar notícies seves a través d'un correu en anglès que publicam a continuació i
traduït.
"Tot i algunes petites dificultats al principi, Canadà és un lloc al·lucinant! Visc al camp, prop d'un poble anomenat Long-Sault. Al mapa cercau-lo prop de la ciutat de Cornwall (Ontario) al sudest del Canadà. La meva família d'acollida té 12 cavalls! O sigui que m'he aprofitat de la situació i la meva mare canadenca m'ensenya a cavalcar! De totes maneres, no hi ha gaire ocasions de fer classe per mor del mal temps.


El meu institut està a uns 20 minuts de casa, però el bus escolar necessita  40 minuts per arribar-hi perquè recull i deixa cada alumne a ca seva. Es diu Rothwell-Osnabruck School, però tothom diu RO. És petit i no hi ha la mateixa varietat d'assignatures que ofereixen altres instituts grossos del Canadà.Estudii Biologia, Física, Teatre i Anglès, però el segon semestre cursaré Matemàtiques, Educació cooperativa i uns crèdits de Ciències ambientals i Educació exterior. Si voleu saber què és educació cooperativa, vos diré que és una assignatura a la qual l'estudiant ha d'ajudar els mestres a preparar i fer classes a nins petits.
La veritat és que el batxillerat canadenc és molt fàcil! Moltes coses que estudii només són un repàs.

Salutacions a tothom"
                                                                           Carolina Tranini     

Li desitjam des del blog que tot li vagi tan bé com sembla i que gaudeixi de totes les experiències que li ofereix aquesta etapa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada