divendres, 9 de febrer de 2018

Intercanvi de 1r de Batxillerat a Suècia

N'Elisa Bernácer Aznar, de 1r de Batxillerat C ens fa arribar una crònica dels dies passats a Suècia:

 
La passada setmana del 27 de gener al 3 de febrer de 2018, alguns alumnes de primer de batxiller vàrem anar d'intercanvi a Suècia. Varen ser uns dies meravellosos.
Cadascú passava la setmana a casa del seu company suec, on vàrem aprendre molt sobre els costums d'aquell país. Conèixer la família, l'estil de vida de Suècia i haver de parlar en anglès en totes les situacions en què et trobaves va ser una experiència molt enriquidora.
Allà vàrem fer moltes activitats com esquiar, anar amb trineu, anar a un partit d'hoquei, aprendre el ball típic suec, patinar sobre gel, anar a Estocolm, prendre molta "fika", etc.
També visitàrem l'escola per conèixer com són les classes allà. Tots vàrem quedar sorpresos amb el seu estil de fer classes, amb el nivell educatiu i amb tots els edificis. Els matins que vàrem passar a l'escola ens varen servir per preparar els nostres projectes, que vàrem presentar davant tots els nostres companys el darrer dia.
Durant tota la setmana va nevar i, encara que feia fred, tots vàrem gaudir de la neu que, a finals de setmana, t'arribava quasi als genolls.
L'intercanvi amb Suècia és, com cada any, una experiència inoblidable. Tots hem fet amistats que aniran més enllà d'una activitat escolar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada