dimarts, 26 de desembre de 2017

Sopar solidari

Dijous 21 de desembre es va celebrar el gran sopar que havien estat preparant els alumnes de 2n i 3r d'ESO. Va venir una gentada, hi havia molta feina feta, molta il·lusió i moltes expectatives.

Els alumnes ho havien preparat tot de principi a fi, des de qualsevol detall de l'organització prèvia fins a la preparació mateixa del sopar.

Els alumnes havien elaborat i venut els tiquets, havien muntat les taules i cadires que ens va cedir l'Ajuntament, i havien decorat totes les taules amb cites inspiradores relacionades amb la solidaritat i la generositat.


Per tal de recaptar més doblers per a Ajuda al Txad i Aldees Infantils, els alumnes havien muntat una paradeta per vendre bombons i elements de decoració nadalenca que havien fet ells mateixos:


 També varen aportar roba i varen organitzar un mercadet:


Havien preparat un panell explicatiu sobre el propi projecte:


Una altra activitat va ser una ruleta de la fortuna, amb premis diversos (obsequis aportats per nombrosos negocis del municipi). Un dels premis era una foto amb l'elf! Els més petits es varen divertir molt:L'elaboració de tants de plats de pa amb oli va requerir molta organització i cooperació:
Els mateixos alumnes varen servir les taules, amb molta gràcia i eficiència:


 Nombrosos restaurants, bars i tendes del municipi havien aportat obsequis per a la rifa. Hi havia de tot: lots de paté, nits d'hotel, sopars a restaurants, berenars a bars, ensaïmades, productes de perruqueria, objectes de decoració... Es varen recaptar molts de doblers venent números de la rifa, i hi va haver molts de guanyadors. El nostre policia tutor va guanyar un dels premis!
Els alumnes també se'n varen ocupar de tota la part tècnica i de so:Finalment, els alumnes varen cantar "We are the world" per acomiadar un vespre que va ser molt especial:
1 comentari: