dijous, 17 d’octubre de 2013

Carta d'alumnes de 2n de Batxillerat als professors que varen fer vaga


Bon dia,professors!

Aquest curs acadèmic no ha començat amb gens de normalitat i resulta que és el nostre darrer any al centre. Sabem que és i serà un any dur i que la situació actual l'hi farà encara més. És evident que ens preocupa què passarà amb els nostres estudis, la selectivitat, l'anada a la universitat... Però pels nostres caps també hi passen altres preocupacions: d'aquí a uns anys... s'ensenyarà en la nostra llengua? Seran de qualitat els estudis dels nostres germans, amics, veïnats, etc.? Els professors, professionals de l'educació, estaran obligats a seguir un programa en què no creuen? I com aquestes qüestions, tantes d'altres.

Per això, us volem donar les GRÀCIES.

Moltes, infinites gràcies per lluitar per una educació millor!

 Gràcies per sacrificar el vostre sou de molts dies.
          Gràcies per anar a tants actes de protesta com heu pogut.
            Gràcies per reunir-vos, posar-vos d'acord, no abandonar...
             Gràcies també per enviar-nos feina i així tranquil·litzar-nos.

Alguns diuen que us heu agafat més dies de vacances, però sabem que no és així. Sabem que us estimaríeu més anar a fer feina amb normalitat que no haver de lluitar incansablement.
Aquest grup d'alumnes us vol fer saber que estam orgullosos de vosaltres. Ens estimam més tenir uns professors lluitadors que uns que acatin tot el que véngui sense criteri. Us volem dir que estam al vostre costat i que sabem que vosaltres estareu al nostre quan hàgim de fer un esprint per poder anar ben preparats a selectivitat i a la universitat. Richard Nelson deia a Madame Melville que no tot el que s'ha d'aprendre a la vida es pot ensenyar a l'institut i aquestes setmanes, d'una manera o altra, hem après molt.

VISCA L'EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT EN CATALÀ!

30 alumnes de 2n de Batxillerat

P.S.: També volem dir que no som tots els alumnes, som un grup que ens hem organitzat per escriure-ho. Volem evitar que una opinió concreta s'atribueixi a un grup tan gran i plural com són els alumnes d'un nivell. I així també volem mostrar respecte a qualsevol altra postura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada