dilluns, 24 de juny de 2013

Final de curs

A LA FI HEM ACABAT!


N'hem sortit. Ha estat un curs ple, complet, intens, esgotador, conflictiu, feixuc... Hem tengut sorpreses, imposicions, retallades, assemblees, tancades, manifestacions, vagues, visites d'autoritats, activitats diverses i múltiples. I, tot i això, encara hem tengut capacitat de fer bona feina, de divertir-nos i de riure.

Una sèrie d'activitats han posat punt a tot aquest festival:
- Dia 18 vàrem rebre la visita de cònsol del Marroc i les autoritats de Felanitx que varen fer una xerrada a alguns grups d'alumnes. 
 L'acte es va tancar amb una mostra de la cultura marroquina.

- Dia 19 es va dur a terme una sortida amb bicicleta d'uns 40 alumnes de cursos diversos que varen recórrer una ruta cap a Son Macià.

- Dia 20 la major part de l'alumnat de tots els cursos, amb els tutors i altres professors, varen passar un dia de platja. 

- Dia 21, darrer dia d'activitats amb alumnes, hi va haver un concert solidari amb l'actuació d'un nombre important de grups musicals del centre i amb una gran assistència de "públic" ben animat. La jornada va acabar amb el lliurament de les notes, que, com cada any, suposa alegries i preocupacions.
(més fotos a la pàgina FOTOS)


Au idò,


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada